Random Article


Bekijk de Trailer voor AMC’s Preacher TV-serie

 


Posted 02/11/2015 by

Na het succes van The Walking Dead zijn de hoge bazen van het Amerikaanse AMC tv-netwerk besmet geraakt met het comicbookvirus. Hun aandacht is gevallen op Preacher, gebaseerd op de gelijknamige Vertigo-comic van Garth Ennis en Steve Dillon. De comic debuteerde in 1995 en baarde indertijd opzien door de combinatie van een menselijk verhaal vol geloofwaardige personages gecombineerd met de vreselijkste seksuele en gewelddadige uitspattingen.

Het verhaal gaat over de dominee Jesse Custer die een geloofscrisis beleeft. Een entiteit neemt bezit van hem en hij vertrekt samen met zijn vriendin Tulip en goede vriend Cassidy – een Ierse vampier – om God op te zoeken en deze eens flink op zijn lazer te geven…

De cast is niet verkeerd. Dominic Cooper (Agent Carter) speelt Jesse Custer, Ruth Negga (Agents of S.H.I.E.L.D.) speelt diens vriendin Tulip en Joe Gilgun zal in de huid kruipen van Cassidy. Oh, dan is daar natuurlijk ook nog fan-favorite Arseface die gespeeld wordt door Ian Colleti.

De Preacher tv-serie wordt gemaakt door Evan Goldberg, Seth Rogen en Sam Catlin en staat gepland voor een première in 2016.

preacher-poster

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.