Random Article


Nieuwe Dragon Ball-film bevestigd voor 2016

 

Posted 01/11/2015 by

Wat al enkele weken in de lucht hing, werd zonet officieel bevestigd. In 2016 mogen we een nieuwe, geanimeerde film rond Akira Toriyama’s Dragon Ball-wereld verwachten. Met de recente successen van Dragon Ball Z: Battle of Gods en Dragon Ball Z: ResurrectionF kwam er eerder dit jaar al een vervolg op de populaire Dragon Ball Z-reeks in de vorm van Dragon Ball Super -in welke tijdlijn deze aangekondigde prent zich wellicht ook afspeelt-. 

Deze vooralsnog onbekende anime sluit de los samenhangende trilogie met eerdere delen Battle of Gods en Resurrection ‘F’ af en werd eerder dit weekend door animator Tadayoshi Yamamuro bevestigd. Een officiële persvoorstelling zou snel volgen, zo werd beloofd.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.