Random Article


Gerucht: Solo Batman-film adapteert “Under The Red Hood” en “Death in the Family”

 

Posted 30/10/2015 by

Over de opkomende Batman-solofilm is nog maar bitter weinig geweten. We weten dat Geoff Johns en Ben Affleck het script zullen verzorgen. Die laatste zal natuurlijk terugkeren om de mantel van de Dark Knight opnieuw op te nemen en misschien zelfs in de regisseursstoel kruipen. Nu beweren verscheidene websites anderzijds het verhaal van dienst te kennen. Maar liefst twee voormalige Robins zullen geïntroduceerd worden in DC Comics’ filmuniversum: Nightwing/ Dick Grayson en Red Hood/ Jason Todd. De prent zal dus mogelijks de klassieke Death in the Family- en diens spirituele opvolger Under The Red Hoodverhaallijnen adapteren.

Concreet zal de Red Hood, de dood gewaande, tweede Robin, terugkeren en zijn voormalige mentor het leven zuur maken. Samen met niemand minder dan de Joker (Jared Leto) zal Todd misdaden in Batmans naam plegen en enkele subtiele hints naar zijn identiteit achterlaten. Aan Batman (Ben Affleck) en zijn eerste Robin, Nightwing/ Dick Grayson om dit kat-en-muisspel definitief te beëindigen. In de eerste trailer voor Batman V Superman: Dawn of Justice zagen we misschien zelfs al een mogelijke hint: een brief met “You let your family die!” op. In hoeverre het gerucht waar is, weten we niet, maar het zou alleszins erg mooi meegenomen zijn voor DC Comics-fans. Misschien te mooi om waar te zijn?

DC Comics’ filmuniversum wordt in het voorjaar van 2016 officieel opgestart met Batman V Superman: Dawn of Justice en later Suicide Squad.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.