Random Article


Eerste Trailer voor Marvel’s Jessica Jones op Netflix

 


Posted 23/10/2015 by

Marvel Television en Netflix hebben de eerste trailer voor Jessica Jones de wereld ingestuurd. De tweede Marvel/Netflix-reeks, na Daredevil, behoort eveneens tot het grotere Marvel-filmuniversum en zit samen met Daredevil, Luke Cage en Iron Fist in de opbouw tot The Defenders. Marvel’s Jessica Jones wordt grotendeels gebaseerd op de comic Alias (2001-2004) door Brian Michael Bendis en Michael Gaydos, waarin ex-superheldin Jessica Jones een nieuwe carrière start als privédetective.

Krysten Ritter kruipt in de huid van Jessica, één van Marvel’s bekendste en meest eigenzinnige nieuwe personages van de laatste 15 jaar, en de reeks speelt zich af in hetzelfde Hell’s Kitchen, New York City als Daredevil. Net zoals in de comic, zal Jessica Jones zich bezighouden met zaken waarin superkrachten aan te pas kwamen en ook Luke Cage (Mike Colter), alias Power Man, ontmoeten. Als Jessica’s grote vijand duikt  Zebediah Kilgrave/Purple Man (David Tennant) op.

Showrunner van dienst is Melissa Rosenberg (Dexter). Het eerste seizoen van Marvel’s Jessica Jones zal 20 november 2015 integraal op Netflix verschijnen. Onze review lees je hier.

Jessica Jones

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.