Random Article


Kingsman: The Secret Service 2 krijgt Releasedatum

 


Posted 21/10/2015 by

Gezien het succes en de populariteit van Kingsman: The Secret Service, was het al vrij zeker dat een origineel vervolg er snel zou aankomen. Na het recente nieuws over de pre-productie die in april 2016 van start zal gaan, heeft filmstudio 20th Century Fox de officiële releasedatum vrijgegeven: 16 juni 2017. De filmadaptatie van de gelijknamige graphic novel door Mark Millar en Dave Gibbons werd geregisseerd door Matthew Vaughn, zoals vaker bij filmadaptaties van Millars werk. De spionagefilm had bovendien een erg indrukwekkende cast met onder andere (een vermoedelijk niet terugkerende) Colin Firth, Samuel L. Jackson, Sofia Boutella en Taron Egerton. Meer nieuws volgt hopelijk snel…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.