Random Article


Nieuwe Trailer voor Star Wars: The Force Awakens

 


Posted 20/10/2015 by

Disney en Lucasfilm hebben zonet de nieuwste, volledige trailer vrijgegeven voor Star Wars: The Force Awakens, de zevende film in de epische ruimtesaga van George Lucas. Ditmaal wordt gefocust op de nieuwere personages alsook het verhaal dat we kunnen verwachten in The Force Awakens.

The Force Awakens start een nieuwe trilogie (met meerdere spin-offs) en speelt zich een 30-tal jaar na Episode VI: Return of the Jedi (1983) af. Jedi-ridder Luke Skywalker (Mark Hamill), smokkelaar Han Solo (Harrison Ford) en prinses Leia (Carrie Fisher) keren allemaal terug in dit nieuwe deel, dat zich meer zal toespitsen op de nieuwe generatie helden zoals Finn (John Boyega) en Rey (Daisy Ridley).

Star Wars Poster

Star Wars: The Force Awakens wordt geregisseerd door J.J. Abrams (Star Trek) en bereikt ons melkwegstelsel op 16 december, 2015.

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.