Random Article


Eerste Trailer voor Tweede Seizoen van Marvel’s Daredevil op Netflix

 


Posted 12/10/2015 by

Vanop New York Comic-Con lekte gisteren al wat wazig beeldmateriaal van Marvel’s Daredevil. Netflix en Marvel besloten dan maar de officiële trailer voor het vervolgseizoen op de terecht populaire en wellicht beste Marveltelevisieserie tot nog toe vrij te geven. De beelden geven ons een eerste, ietwat korte kijk op Elodie Yung als Elektra alsook (de achterkant van) Jon Bernthal als de Punisher

In 2016 verkrijgt de tv-serie rond de blinde advocaat/nachtelijke vigilante Matt Murdock (Charlie Cox) dus een tweede seizoen, waarin de strijd tussen Daredevil en de Kingpin rond Hell’s Kitchen wordt verder gezet. Steven S. DeKnight (Spartacus) geeft zijn taak als showrunner door aan Doug Petrie (Buffy the Vampire Slayer, American Horror Story) en Marco Ramirez (Sons of Anarchy), die nauw samenwerkten met DeKnight aan het eerste seizoen. Samen met Drew Goddard en Jeph Loeb zullen zij ook een rol als executive producers vervullen.

Het tweede seizoen van Marvel’s Daredevil op Netflix komt er in het voorjaar van 2016 aan. De review van Marvel’s Jessica Jones, Netflix’ nieuwste superheldenreeks, vind je dan weer hier.

daredevils2posterquesada

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.