Random Article


Nieuwe Trailer voor The Flash Seizoen 2 onthult Vandal Savage en betere kijk op Zoom

 


Posted 11/10/2015 by

Het eerste seizoen van The Flash leverde één van de beste, zo niet de beste, superheldenseries van het vorige tv-seizoen. Met de opzet voor DC’s Legends of Tomorrow, de introducties van Wally West/ Kid Flash en Jay Garrick en DC Comics’ multiversum belooft het vervolgseizoen rond DC‘s snelste man ter wereld nog heel wat beter te worden. De eerste aflevering van dit tweede seizoen van deze fan-favorite op The CW met de introductie van Jay Garrick, leek dit alvast volmondig te bevestigen. Nu verscheen vanop New York Comic Con nieuw beeldmateriaal met de langverwachte onthulling van Vandal Savage en een betere kijk op Zoom

Het tweede seizoen van The Flash gaat van start vanaf 6 oktober. Alles over DC’s snelste man ter wereld lees je hier. De review van de eerste aflevering van seizoen twee vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.