Random Article


Naomi Scott (The Martian) is de Roze Ranger in Power Rangers Reboot

 


Posted 08/10/2015 by

Eindelijk kennen we dan onze eerste, titulaire Ranger. Zonet werd immers bevestigd dat Naomi Scott (The Martiande Roze Ranger wordt in de opkomende reboot. Net zoals in de oorspronkelijke Mighty Morphin’ Power Rangerstelevisiereeksen verkiest men dus -relatief- onbekende acteurs en actrices om het olijke zestal te vertolken. Eerder vernamen we al dat filmstudio Lionsgate de opkomende reboot maar liefst zeven maanden had achterop geschoven, met een release in januari 2017 op het oog.

It’s official! #NaomiScott will play the #PinkRanger in the @PowerRangersMovie!  Coming in 2017…

Een foto die is geplaatst door Power Rangers (@powerrangersmovie) op

Mighty Morphin Power Rangers van Saban Entertainment startte in 1993 op Fox Kids. De tv-reeks rond een vijftal tieners uit het Amerikaanse stadje Angel Grove die superkrachten, morph suits en toegang tot bijhorende gigantische robots (Zords) verkregen werd een popcultureel fenomeen en een merchandise-imperium om u tegen te zeggen. De reeks gebruikt stock footage uit de Japanse Super Sentai-reeksen van Toei en kent inmiddels een twintigtal seizoenen en twee films.

De  Power Rangers-reboot verschijnt in januari 2017 in de Belgische bioscoopzalen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.