Random Article


Marvel kondigt Ant-Man sequel en 3 mysterieuze films aan, verschuift Black Panther en Captain Marvel

 

Posted 08/10/2015 by

Marvel Studios heeft officieel de sequel op Ant-Man aangekondigd, de solofilm rond de krimpende Avenger dewelke deze zomer Phase 2 van hun filmuniversum afsloot. De sequel wordt Ant-Man and the Wasp getiteld en zal – naast Paul Rudd als Scott Lang/Ant-Man – een grotere rol kennen voor Evangeline Lilly als Hope Van Dyne. Zij zal, zoals de mid-credits scène van de film deed vermoeden, haar moeder Janet Van Dyne opvolgen als superheldin The Wasp. Ant-Man and the Wasp zal op 6 juli, 2018 in de Amerikaanse bioscopen verschijnen. Bij ons is dat doorgaans een weekje vroeger of later.

antmanwasp

De aankondiging van Ant-Man and the Wasp zorgt wel voor wat verschuivingen in Marvel’s filmlijst voor Phase 3. Zo wordt Captain Marvel, de eerste film rond een vrouwelijke Marvel-held, verlaat tot 8 maart 2019. Ant Man and the Wasp wordt dus de eerste Marvel Studios-film met een vrouwelijke superheldin in de titel. Black Panther verschuift dan weer naar 16 februari, 2018.

Tevens liet Marvel Studios weten dat er drie vooralsnog onbekende superheldenfilms aankomen in 2020 en dat op 1 mei, 10 juli en 6 november. Welke dat zijn, daar hebben we nog het gissen naar. De volgende Marvel-prent wordt Captain America: Civil War, dewelke eind april 2016 bij ons in de zalen verschijnt en waarin Paul Rudd ook zal terugkeren als Ant-Man.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.