Random Article


Nieuwste Trailer voor The Flash Seizoen 2 onthult Zoom

 


Posted 29/09/2015 by

Het eerste seizoen van The Flash leverde één van de beste, zo niet de beste, superheldenseries van het vorige tv-seizoen. Met de opzet voor DC’s Legends of Tomorrow, de introducties van Wally West/ Kid Flash en Jay Garrick en DC Comics’ multiversum belooft het vervolgseizoen rond DC‘s snelste man ter wereld nog heel wat beter te worden. De eerste trailer voor deze fan-favorite op The CW met de introductie van Jay Garrick, leek dit alvast volmondig te bevestigen. Nu verscheen nieuw beeldmateriaal met de langverwachte onthulling van de nieuwe, supersnelle schurk ZoomImposant is deze Speedster alvast…

Het tweede seizoen van The Flash gaat van start vanaf 6 oktober. Alles over DC’s snelste man ter wereld lees je hier. De review van seizoen één vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.