Random Article


Eerste Trailer voor The X-Files Revival

 


Posted 29/09/2015 by

Fox heeft de eerste teasertrailer vrijgegeven voor de revival van The X-Files. FBI-agenten Fox Mulder (David Duchovny) en Dana Scully (Gillian Anderson) keren terug in een zesdelige minireeks die de klassieke cultreeks uit de jaren 90 nieuw leven inblaast. Ook heel wat bekende gezichten keren terug (en check die sigaret!).

The X-Files werd gecreëerd door Chris Carter en kende zijn première in 1993. De serie liep 9 seizoenen, goed voor 202 afleveringen. Ook verschenen er twee langspeelfilms. De revival start met een tweedelig event op zondag 24 januari 2016 op Fox. Daarna zal er elke maandag een nieuwe aflevering uitgezonden worden.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.