Random Article


AMC onthult Fear The Walking Dead spin-off “Flight 462”-Webserie

 

Posted 29/09/2015 by

Een kleine maand geleden berichtten we al over de aankondiging van AMC’s nieuwste zombie geïnspireerde Walking Dead-spin-off. Ditmaal is het de beurt aan een zestiendelige webserie die zich afspeelt tijdens de Fear The Walking Dead-serie en de uitbraak van de apocalyps. Elk deel zal bovendien slechts een kleine minuut duren en haar uitzendingen eveneens tijdens het zesde seizoen van moederreeks The Walking Dead-reeks vervolgen.

Flight 462 vertelt het verhaal van een vlucht en diens groep overlevenden die moeten omgaan met enkele reizigers met wel heel opvallende klachten van reisziekte. De reeks wordt geschreven door Mike Zunic en geregisseerd door Micheal McDonough (Fear The Walking Dead). De eerste aflevering verschijnt op 4 oktober –tevens de dag dat de seizoensfinale van Fear The Walking Dead verschijnt- en zal een nieuw personage introduceren dat het tweede seizoen van Fear komt te vervoegen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.