Random Article


Colton Haynes keert terug naar The CW’s Arrow en mogelijk The Flash

 

Posted 19/09/2015 by

De fan-favoriete acteur Colton Haynes die meerdere seizoenen op The CW’s Arrow de rol van Roy Harper/ Arsenal als Green Arrows sidekick vertolkte, bevestigde zonet vanop Asiapop Comicon Manila zijn langverwachte terugkeer. Aan het einde van het derde seizoen van de huidige langstlopende superheldenreeks gaf Roy Harper immers zijn dubbelleven op en verliet Star(ling) City voorgoed. Of niet?

De Amerikaanse acteur zette zijn televisiecarrière bewust op een laag pitje om in Hollywood diens kans te wagen. Na zijn rol in de recente blockbuster San Andreas naast onder andere Dwayne “The Rock” Johnson blijkt Haynes zich nu gelukkig te bedenken. Ook uitte hij interesse om in andere DC Comics’ spin-offs zoals The Flash te spelen. Wanneer Haynes terugkeert, is voorlopig onbekend, maar zijn terugkeer moeten we nu alvast niet meer in twijfel trekken.

Het vierde seizoen van Arrow debuteert op 7 oktober op de Amerikaanse zender The CW.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.