Random Article


King Kong-sequel “Skull Island” wordt vermoedelijk omgedoopt tot King Kong Vs. Godzilla

 

Posted 13/09/2015 by

In de trend van recentere team-up- en versusfilms, remakes en reboots zullen vermoedelijk ook de King Kong/ Godzilla-franchises weer nieuw leven ingeblazen worden. Vorig jaar nog verscheen een succesvolle, Amerikaanse filmreboot van Japans bekende Gojira met onder andere Aaron Taylor-Johnson en Elizabeth Olsen. De meest recente blockbusterprent over King Kong dateert dan weer van 2005 en was eveneens een succes. Dat beide filmmonsters nu nogmaals bij elkaar worden gebracht, is dan ook geen onlogische zet.

In King Kong vs. Godzilla (1962) namen, zoals de titel wellicht doet vermoeden, beide titanen het al eens tegen elkaar op. De strijd draaide toen uit in het voordeel van Kong, maar dat zou nu wel eens helemaal anders kunnen lopen. Enkele maanden geleden raakte al bekend dat een reboot-prequel op Peter Jacksons King Kong (2005) onder de naam Kong: Skull Island, met onder andere Tom Hiddleston, Brie Larson en Corey Hawkins, in de maak was bij Universal Studios. Vermoedelijk zou deze film nu overgaan naar Warner Bros., de eigenaar van de Godzilla-filmfranchise die momenteel werkt aan een vervolg op Godzilla (2014), en omgetoverd worden tot de (letterlijk) grootse titanenclash. In hoeverre de releasedata en mogelijke productie van beide films nu verhinderd of gewijzigd worden, hangt sterk af van mogelijke instemming van alle partijen voor de versusprent.

In hoeverre het gerucht dan weer waarachtig is, valt voorlopig nog even af te wachten. Naar deze mogelijk reboot/remake kijken we alleszins wel enorm uit!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.