Random Article


Preacher TV-serie krijgt Releasedatum en eerste Poster

 

Posted 09/09/2015 by

Eindelijk is er dan een ruwe releasedatum voor de wellicht meest grafisch schokkende televisieserie van het nakende televisieseizoen. De televisieadaptatie van Preacher zal vanaf mei 2016 te zien zijn op AMC. De reeks draait rond Jesse Custer – vertolkt door Dominic Cooper-, een dominee die door een goddelijke entiteit van een bovennatuurlijke kracht wordt voorzien en deze gebruikt om samen met zijn schietgrage ex-vriendin Tulip en de Ierse vampier Cassidy de echte God te zoeken en op zijn smoel te geven. Bovendien wordt de pilootaflevering van Preacher gemaakt door fans van het eerste uur Seth Rogen en Evan Goldberg.

De Vertigo-serie liep tussen 1995 en 2000 en wordt beschouwd als één van de meest offensieve comics aller tijden. Wellicht kunnen we Preacher het best beschrijven als “the wild card” of de vreemde eend in de bijt dit televisieseizoen. Verwacht dus zeker en vast nog heel wat controverse rond deze nieuwste comicbookserie, maar zo hebben we het graag. Of men de oorspronkelijke comic alle eer kan aandoen, valt nog af te wachten, maar de eerste foto’s vanop de set beloofden alvast veel. Arseface!

Preacher-Poster-33098

De eerste, officiële poster voor Preacher op AMC.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.