Random Article


Eerste foto van Matt Damon in nieuwe Bourne film

 


Posted 09/09/2015 by

Gisteren was de eerste filmdag van de nieuwe Bourne-film en dat vierde producer Frank Marshall door het posten van een eerste foto van op de set. Wie zien een ferm in conditie zijnde Matt Damon, klaar voor wat een serieuze knokpartij lijkt te worden.

Matt Damon BourneHet is het eerste echte stukje nieuws dat we over de nieuwe Jason Bourne-film kunnen brengen. Behalve de namen van de belangrijkste acteurs, Matt Damon, Julia Stiles (The Bourne Ultimatum), Alicia Vikander (Ex Machina), Tommy Lee Jones (Men in Black, Lincoln) en Vincent Cassell (La Haine, Child 44) is er bitter weinig bekend. Damon loste dat de film draait rond onze financieel riskante tijd in een post-Snowden (CIA-whistleblower) tijdperk. De figuur Bourne zelf zagen we laatst in The Bourne Ultimatum waar hij info over project Treadstone de wereld instuurde en dan verdween. Speelt deze film zich lang nadien af? Is het onderwerp de verdere gevolgen van de val van project Treadstone? De volgende maanden zullen het ongetwijfeld uitwijzen.

Deze inmiddels vijfde Jason Bourne-prent (waarvan de titel eveneens nog niet gekend s) komt op 29 juli 2016 in de Europese zalen en wordt geregisseerd door Paul Greengrass, de man die ook The Bourne Supremacy en The Bourne Ultimatum inblikte.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.