Random Article


Lionsgate werkt aan Borderlands-film

 

Posted 28/08/2015 by

Volgens Variety zou filmstudio Lionsgate de concurrentie aangaan met 20th Century Fox’ Assassin’s Creed met zelf een populaire gamefranchise te verfilmen. Ditmaal gaat het om Gearbox Software’s populaire actie/RPG-reeks Borderlands die in 2009 van start ging. Met maar liefst 26 miljoen verkochte exemplaren van de eerste game belooft ook deze prent zeker en vast een grote groep gegadigden aan te spreken. In de Borderlands-reeks speel je als avonturiers, schattenjagers en allerlei avontuurlijk grut op zoek naar verloren industriële rijkdommen en buitengewone jobs op de planeet Pandora. Hoewel verdere details ontbreken wordt de film geproduceerd door Avi Arad (The Amazing Spider-Man) en diens zoon Ari.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.