Random Article


Openingsscène voor AMC’s Fear The Walking Dead debuteert online

 


Posted 23/08/2015 by

Naar aanleiding van het seizoensdebuut deze zondag zond televisiezender AMC alvast de eerste scène uit Robert Kirkman’s Fear The Walking Deadde spinoffserie van de populaire zombiereeks The Walking Dead, de wereld in. De serie speelt zich tijdens de eerste dagen van de zombie-apocalyps af en zal dus een geheel nieuwe groep overlevenden in de globale epidemie introduceren. Fear The Walking Dead werd meteen voor twee seizoenen opgenomen bij televisiezender AMC. De cast bestaat uit o.a. Cliff Curtis (Sunshine), Kim Dickens (Sons of Anarchy, Gone Girl) Frank Dillane (Harry Potter and the Half-Blood Prince) en Alycia Debnam Carey (McLeod’s Daughters) en de pilootaflevering wordt geschreven door schepper Robert Kirkman en showrunner Dave Erickson. De serie wordt, in tegenstelling tot de hoofdreeks, niet gebaseerd op de The Walking Dead Image-comic.

Het eerste seizoen van Fear The Walking Dead zal zes afleveringen tellen en zal vandaag, op zondag 23 augustus, van start gaan. Een tweede seizoen staat gepland voor 2016.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.