Random Article


Nieuwe Trailer voor Gotham Seizoen 2

 


Posted 23/08/2015 by

Ondanks het ietwat ondermaatse eerste seizoen, kende Gotham haast meteen een verlenging voor een vervolg. De avonturen van een jongere James Gordon, Harvey Bullock en een zeer jonge Bruce Wayneworden dus vanaf 21 september gewoon verdergezet. Het tweede seizoen belooft heel wat nieuwe Batman-schurken te introduceren alsook het mysterie rond The Joker wat verder uit te diepen. Hopelijk weet dit seizoen zich iets onafhankelijker te gedragen en de overbodige hints naar de uiteindelijke eindbestemming van vele personages wat achterwege te laten – wat alvast niet blijkt uit deze trailer-.

De politieserie Gotham speelt zich af in een tijd voor de Batman, toen de toekomstige politiecommissaris James Gordon nog een reguliere politiedetective was en Bruce Wayne een tiener die aan zijn jarenlange training als misdaadbestrijder begint.  Ook lijken al heel wat latere Batman-schurken reeds rond te sluimeren in de schaduwen van de donkere stad…

Het tweede seizoen van Gotham gaat op 21 september  van start.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.