Random Article


Straight Outta Compton dan toch in Belgische zalen

 

Posted 22/08/2015 by

Straight Outta Compton zal dan toch in de Belgische cinema’s vertoond worden. Er was heel wat ophef de voorbije week omdat er nog geen Belgische releasedata voor de prent was vrijgegeven. Op aanvraag van vele fans heeft Kinepolis dan toch besloten de controversiële film te vertonen. 

Straight Outta Compton is een biografische film rond gangstarappers Ice CubeDr DreEasy-E , MC Ren en DJ Yella, samen N.W.ADe prent toont het opstaan, maar ook het vallen van de groep uit Californië en is genaamd naar hun eerste album dat heel wat controversiële gangstarap bevat waarin ze een ware oorlog tegen de overheid ontketenen. Straight Outta Compton cast O’Shea Jackson Jr. (Ice Cube’s zoon) als Icecube, Corey Hawkins als Dr. Dre en Jason Mitchell als Eazy-E en deed het opvallend goed bij zowel de pers als de box office. De Amerikaanse release gaf het meest winstgevende openingsweekend ooit voor een R-rated film. Er werd bijna vijftig miljoen euro binnengerijfd het voorbije weekend. Alweer een mooie slag voor Universal Pictures.

Straight Outta Compton verschijnt 16 september in de Belgische bioscoopzalen. 

 

Comments

comments


Dantonse

 
avatar
Comic lezer, film kijker, en serie-verslinder!