Random Article


Gerucht: George Miller (Mad Max: Fury Road) regisseert Man of Steel 2

 


Posted 22/08/2015 by

Hoewel het voorlopig al Batman V Superman: Dawn of Justice en Suicide Squad is wat de klok slaat, wacht menig Superman-fan al even op een officieel vervolg op Man of Steel. Na al het nieuws omtrent Batman, Wonder Woman en The Joker wordt nu de focus opnieuw naar de spilfiguur van dienst geschoven en gehint naar Henry Cavills tweede soloprent als ‘s werelds grootste superheld. Niemand minder dan herboren actielegende George Miller, regisseur van onder andere de Mad Max-franchise met onlangs het excellente Mad Max: Fury Road, zou Superman’s vervolgfilm in het DC-filmuniversum onder handen nemen. Miller was eerder al regisseur van de uiteindelijke gecancelde Justice League: Mortal-film. Hoewel tijdens de aankondigingen van Warner Bros./DC’s superheldenfilms Man of Steel 2 opvallend afwezig was, kan dit wel eens de terugkeer zijn naar de start van het hele verhaal. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.