Random Article


Flight of the Conchords duo bezig aan film

 

Posted 19/08/2015 by

Na bijna zes jaar in de kou te staan komt er misschien eindelijk een vervolg op HBO’s televisiehit Flight of the Conchords. De komische serie vertelde het verhaal van de Nieuw-Zeelandse Bret Mckenzie en Jemaine Clement die het met hun comedyband proberen te maken in New York, inclusief desbetreffende muziekclips. Flight of The Conchords werd vooral in de Verenigde Staten erg populair.

Tijdens een interview liet Jemaine Clement vallen dat het duo aan een script is begonnen van een langspeelfilm gebaseerd op de serie en band. Jemaine vulde echter aan: “Maar wie weet of deze ooit wel gemaakt zal worden. We hebben notities gemaakt voor verschillende ideeën voor films. We zitten niet in de fase dat we weten hoe de film gaat zijn, het kan dit… of dit… of dit zijn..“. Het kan dus nog een tijd duren vooraleer we de film kunnen bewonderen. Onlangs schitterde Jemaine nog in What We Do In The Shadows, en zijn nieuwe film People Places Things is vorige week in première gegaan in de Verenigde Staten.

Flight of the Conchords eindigde in 2009 met twee seizoenen en twee albums. Sindsdien is het muisstil geweest rond een eventuele sequel en ook de band zelf is al een tijd niet meer op tournee gegaan.

 

Comments

comments


Dantonse

 
avatar
Comic lezer, film kijker, en serie-verslinder!