Random Article


The Last Ship krijgt derde seizoen

 


Posted 13/08/2015 by

TNT‘s populaire zomerserie, The Last Ship, krijgt in de zomer van 2016 een nieuw seizoen. Net zoals zijn tweede seizoen, dat op 6 september eindigt, krijgt het derde seizoen 13 afleveringen. De serie, geproduceerd door Michael Bay, is gebaseerd op het gelijknamige boek van William Brinkley. Het verhaal speelt zich af op het schip de USS James waar kapitein Chandler, vertolkt door Eric Dana, en zijn bemanning op zoek gaan naar overlevenden na een uitbraak van een dodelijk virus dat 80% van de wereldbevolking heeft uitgeroeid. De serie haalt gemiddeld met elke nieuwe aflevering 9 miljoen kijkers waardoor het één van de best bekeken series is deze zomer…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.