Random Article


Tom Hardy vervoegt 100 Bullets filmadaptatie

 


Posted 11/08/2015 by

hardy100bullets

Tom Hardy (Mad Max Fury Road, The Dark Knight Rises) moest genoodzaakt zijn rol als Rick Flagg in Suicide Squad laten schieten, maar lijkt nu zijn zinnen gezet te hebben op een andere DC Comics-filmadaptatie. Hij zou een producer zijn en mogelijk de hoofdrol hebben in 100 Bullets, gebaseerd op de gelijknamige, zeer bejubelde Vertigo-comic van Brian Azzarello en Eduardo Risso.

Het script wordt geschreven door Chris Borelli (The Vatican Tapes), terwijl de film zal worden uitgebracht door Warner Bros.’ subdivisie New Line Cinema (waar alle Vertigo-adaptaties terecht zullen komen, zoals ook The Sandman met Joseph Gordon-Levitt, en hierbij dus losstaan van het DC-superheldenuniversum). De Eisner en Harvey Award winnende comic liep 100 delen tussen 1999 en 2009 en gaat over een mysterieuze man, Agent Graves, dewelke verschillende mensen die onrecht werden aangedaan een mogelijkheid tot wraak aanbiedt… in de vorm van een wapen en 100 ontraceerbare kogels…

Wanneer de filmadaptatie van 100 Bullets er precies komt, is nog niet geweten.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.