Random Article


The Fantastic Four-regisseur Josh Trank lijkt ook teleurgesteld in zijn film

 

0
Posted 07/08/2015 by

De nieuwste Fantastic Four-film van 20th Century Fox en Marvel ging inmiddels al in enkele landen in première. De verwachtingen voor de film waren, ondanks een lauwe mediacampagne en enkele controverses, hooggespannen. Maar je kan nu al stellen dat deze verwachtingen niet zijn ingelost. De review op Brainfreeze was nog relatief mild, maar door het gros van de filmkritieken wordt de film afgeslacht en staat The Fantastic Four vooral voor Fantastic Flop.

Wie de boodschap van de critici naast zich neer wil leggen zal niet blij worden van de reactie van regisseur Josh Trank. Hij plaatste in een onbewaakt ogenblik een tweet waarin hij het falen van de film naast zich neerlegt.
trank tweet

De regisseur wekt de suggestie dat zijn originele versie beter was, maar dat deze op last van Fox is bewerkt tot de film die nu in de bioscoop te zien is. Trank haalde de tweet weer weg, maar dat weerhield veel mensen er niet van om een screenshot te maken en deze rond te sturen.

De andere kant van het verhaal is dat de productie van de film de nodige problemen kende.  Het lijkt erop dat de 31-jarige Josh Trank niet goed om kon gaan met de druk die het maken van een grote blockbusterfilm met zich meebracht. De regisseur werd een gebrekkige communicatiestijl verweten en Trank zou de nodige moeite hebben om beslissingen te nemen. De producenten van de film waren er niet gerust op en hebben hem deels de regie uit handen genomen en enkele reshoots gedaan die in de uiteindelijke film zijn verwerkt. De tweet van Trank lijkt dus vooral te verwijzen naar dit gebeuren. Hoe dan ook, een Director’s Cut zit er niet aan te komen…

The Fantastic Four loopt vanaf 26 augustus in de Belgische bioscoopzalen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.