Random Article


Keiynan Lonsdale gecast als Wally West/Kid Flash in The Flash Seizoen 2

 

0
Posted 06/08/2015 by

Keiynan Lonsdale, bekend van Insurgent, is gecast als Wally West in het tweede seizoen van The Flash op The CW. In de comics verscheen Wally West voor het eerst in DC’s The Flash #110 (1959). Hij was de neef van Barry Allen’s grote liefde Iris West en verkreeg een gelijkaardig ongeluk zoals datgene dat Barry Allen in de snelste man ter wereld veranderde. Wally werd dan ook Kid Flash, de sidekick van de Scarlet Speedster en een mede-oprichter van de Teen Titans. Na de grote Crisis on Infinite Earths (1986) en de (tijdelijke) dood van Barry Allen nam Wally diens rol als The Flash over en vervoegde hij de Justice League in diens plaats.

In DC’s New 52 werd Wally West omgetoverd tot een Afro-Amerikaanse tiener en zijn verleden als Kid Flash/The Flash uit de continuïteit geschreven. Lonsdale vervoegt heel wat nieuwe Speedsters in dit tweede seizoen van The Flash. Naast Grant Gustin als Barry Allen, duikt er een nieuwe antagonist op in de vorm van Zoom en zal ook de allereerste Flash, Jay Garrick, opduiken (gespeeld door Teddy Sears).

The Flash seizoen 2 gaat in oktober van start op The CW.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.