Random Article


Nieuwe Trailer voor SPECTRE

 


0
Posted 21/07/2015 by

De nieuwe trailer voor SPECTRE, de 24ste James Bond-film, werd vrijgegeven door MGM en Columbia Pictures. In SPECTRE krijgen we na een afwezigheid van enkele decennia eindelijk weer de ultieme misdaadorganisatie SPECTRE te zien. Dit hoort thuis bij de back-to-basics beweging die Skyfall reeds inzette. James Bond komt via een cryptisch bericht op het spoor van deze organisatie en onthult haar vreselijke geheimen. Ondertussen moet M bergen verzetten om de politieke druk op MI-6 te verlichten.

Natuurlijk zien we Daniel Craig weer als Ian Flemings bekendste superspion James Bond, terwijl Ralph Fiennes, Naomie Harris en Ben Whishaw respectievelijk de rollen van M, Miss Moneypenny en Q op zich nemen. Nieuwe passanten zijn dan weer Monica Bellucci, Dave Bautista, Léa Seydoux en Christoph Waltz. Hoogstwaarschijnlijk zal die laatste weleens de nieuwe Blofeld kunnen zijn, hoofd van SPECTRE en Bond’s ultieme aartsvijand.

SPECTRE wordt opnieuw geregisseerd door Sam Mendes en knalt op 4 november 2015 de zalen binnen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 Comments



Be the first to comment!


Leave a Response



Gelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.