Random Article


Eerste Foto’s van o.a. Apocalypse, Magneto en Psylocke in X-Men: Apocalypse

 


2
Posted 16/07/2015 by

De nieuwste editie van Entertainment Weekly geeft ons een duidelijkere kijk op een intimiderende hoofdantagonist Apocalypse en een eerste foto van Magneto in kostuum. Ook heel wat andere mutanten uit X-Men: Apocalypse van Marvel en 20th Century Fox worden in het nummer officieel voorgesteld met een korte biografie en de eerste afbeeldingen. Naast  Alexandra Shipp als Storm valt vooral Olivia Munn als Psylocke op in haar duidelijk, klassiek 90s geïnspireerde kostuum. Zijn dit eindelijk de X-Men en hun outfits zoals we ze altijd al wilden zien? Daar lijkt het toch op…

ew-cover-1373-xmen

EW 1 EW 2 EW 3 EW 4 EW 5

Eerder deze week verschenen de eerste bewegende beelden voor X-Men Apocalypse vanop San Diego Comic-Con alsook wat meer informatie over dit vervolg op X-Men: Days of Future Past. De negende prent in de X-Men-filmfranchise wordt opnieuw geregisseerd door Bryan Singer en loopt vanaf 18 mei 2016 in de zalen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


2 Comments


  1. avatar
     
    zotterob

    Komt er eigenlijk een review van de days of future past roque cut op deze site ?

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.