Random Article


SDCC 2015: Eerste Trailer voor Robert Kirkman’s Outcast tv-serie

 


0
Posted 12/07/2015 by

Op San Diego Comic-Con werd de eerste trailer vrijgegeven voor Outcast, de nieuwe tv-serie van Cinemax gebaseerd op de gelijknamige Image-comic van Robert Kirkman (The Walking Dead) en Paul Azaceta (Irredeemable). We volgen hierin Kyle Barnes (Patrick Fugit), een man die al zijn hele leven wordt geplaagd door (letterlijke) demonen. Samen met dominee Anderson (Philip Glenister) gaat Kyle op zoek naar een normaal leven. Wat Kirkmans The Walking Dead deed voor het zombiegenre, doet het zeer goed ontvangen Outcast voor het duivelsuitdrijving-/possession-genre.

Outcast zal internationaal worden opgepikt door Fox International en komt eraan in 2016. Onze review van het eerste volume van de comic lees je hier.

Outcast 001-cover

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.