Random Article


SDCC 2015: Nieuwe Trailer voor Batman V Superman: Dawn of Justice

 


0
Posted 11/07/2015 by

“The Red Capes are coming.”

Vorig jaar werd een korte teaser voor Batman V Superman: Dawn of Justice al bekroond tot dé grote winnaar van San Diego Comic-Con, dit jaar doen regisseur Zack Snyder, Warner Bros. en DC Entertainment er nog een schepje bovenop. Hierboven kan je de tweede trailer bekijken voor de meest verwachte superheldenfilm van 2016.

Dawn of Justice brengt eindelijk de twee allergrootste superhelden ter wereld voor het eerst bij elkaar op het grote scherm en is de sequel tot de Superman-reboot Man of Steel (2013). Dawn of Justice breidt het DC Comics-filmuniversum verder uit en vormt daarbij een prequel op Justice League Part 1. 

batman-vs-superman-ew-pics-3

Batman V Superman: Dawn of Justice wordt opnieuw geregisseerd door Zack Snyder (Watchmen, 300), naar een script van David S. Goyer (The Dark Knight Trilogy) herschreven door Chris Terrio (Argo). Henry Cavill keert terug als Clark Kent/Superman, Amy Adams is opnieuw Lois Lane, Ben Affleck is Bruce Wayne/Batman, Jesse Eisenberg is Lex Luthor, Jeremy Irons is Alfred Pennyworth en Gal Gadot vertolkt Diana Prince/Wonder Woman en Jason Momoa is Aquaman.

De prent vliegt bij ons op 23 maart, 2016 de zalen binnen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.