Random Article


SDCC 2015: Lucasfilm onthult Star Wars achter-de-scènes-materiaal, bevestigt start productiefase ‘Rogue One’ en meer

 


0
Posted 11/07/2015 by

My life is now complete… – Simon Pegg

De eerdere geruchten en het gelekte schema maakten het Lucasfilm-schema op San Diego Comic-Con dit jaar een interessante, maar mogelijk weinig verrassende voorstelling. Toch bleek Lucasfilm, de studio achter alle gerelateerde Star Wars-film en televisieseries, heel wat andere onthullingen achter de hand te hebben. De terugkeer van Star Wars naar het witte doek lijkt anderzijds nog niet meteen de grootschalige invasie te worden waarop iedereen zo hoopte…

De voorstelling, onder leiding van regisseur J.J. Abrams, toonde allereerst heel wat achter-de-scènes-beelden, doch zoals eerder aangekondigd geen nieuwe trailer, voor Star Wars: The Force Awakens, Toch geven deze bewegende beelden anderzijds enkele interessante nieuwigheden vrij, zoals bijvoorbeeld Simon Pegg als een niet eerder gekende alien. Ook werden eindelijk de rollen van Adam Driver en Domhnall Gleeson vrijgegeven als antagonisten Kylo Ren en General Hux.

Star Wars TIE Fighter Epi 7

De nadruk van dit panel lag dus zonder meer op het begin van de nieuwe trilogie en hoe Abrams waar mogelijk, CGI wou vermijden. De sfeervolle terugkeer naar de originele films stond hier dus centraal. Natuurlijk was de gehele centrale cast met ook veteranen Mark Hamill, Harrison Ford en Carrie Fisher aanwezig. Voor fans was het de ultieme belevenis aangezien gedurende het hele panel heel wat vragen konden worden gesteld en Abrams, in de vorm van een privé-concert nog een verrassing in petto had.

Anderzijds werd bevestigd dat de eerste spin-off, Rogue One, binnen een drietal weken zal beginnen filmen. Een ander interessant – maar voorlopig onbevestigd- nieuwtje is dan weer dat Jurassic Worldregisseur Colin Trevorrow voor Star Wars: Episode IX in de regiestoel zou kruipen. Naast heel wat foto’s en het het primaire beeldmateriaal voor The Force Awakens hoopten we natuurlijk op wat meer nieuws in verband met de nieuwe spinofffilms. Of dat eerder gelekte schema met de Boba Fett- of Obi-Wan Kenobi-films enige waarheid bevat, zullen we dus nog niet meteen weten…

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens knalt vanaf  18 december de Belgische bioscoopzalen binnen. In de hoofdrollen zien we onder andere Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Domhnall Gleeson, Adam Driver, Lupita Nyong’o, John Boyega, Daisy Ridley en Oscar Isaac.

Bekijk het volledige panel hieronder:

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.