Random Article


SDCC 2015: Wesley Snipes heeft het met Marvel gehad over een terugkeer als Blade

 


0
Posted 10/07/2015 by

Wederom een sappig nieuwtje vanop San Diego Comic-Con. Wesley Snipes, dewelke als Marvel‘s residente vampierenjager Blade in 1998 het superheldengenre terug nieuw leven inblies, heeft rond de tafel gezeten met filmstudio Marvel Studios betreffende een terugkeer tot de rol. Snipes speelde Blade in de eerste gelijknamige film uit 1998 en diens vervolgen Blade II (2002) en Blade Trinity (2004).

Aldus Snipes is er sprake geweest van een Blade 4 bij Marvel Studios, die nog niet zolang geleden de filmrechten op het personage terug verkregen hebben, maar kan het evengoed dat men een andere richting uitgaat zoals bijvoorbeeld een tweede tv-serie of een gastrol in een Marvel/Netflix-reeks. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.