Random Article


SDCC 2015: Nieuwe Trailer voor Air

 


0
Posted 10/07/2015 by

AIR-SDCCRechtstreeks vanop Robert Kirkmans Skybound-panel op San Diego Comic-Con, de nieuwste trailer voor Air, een sci-fi thriller waar heel wat talent met geek cred aan vast hangt. Regisseur Christian Cantamessa was de lead designer van de videogames Red Dead Redemption en Grand Theft Auto: San Andreas, terwijl de prent geproduceerd wordt door The Walking Dead-schepper Robert Kirkman en zijn Skybound Entertainment. De hoofdrollen worden dan weer weggelegd voor Norman Reedus (The Walking Dead, Boondock Saints) en Djimon Hounsou (Guardians of the Galaxy, Blood Diamond).

Het verhaal van Air speelt zich af in een ondergrondse faciliteit dewelke fungeert als de laatste veilige werkplek op de planeet, nadat een nucleaire oorlog onze atmosfeer onleefbaar heeft gemaakt. Reedus en Hounsou spelen de verzorgers van het in cryoslaap vertoevende personeel dat de beschaving terug moet heropbouwen. Tenminste, als ze eerste niet gek worden in deze kille omgeving…

Air staat gepland voor een release in augustus in de VS.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.