Random Article


SDCC 2015: Nieuwe Teaser voor The Hunger Games: Mockingjay – Part 2

 


0
Posted 10/07/2015 by

Zonet verscheen een nieuwe teaser voor The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 vanop Lionsgate‘s panel op San Diego Comic-Con. Net zoals in de eerste trailer voor het vervolg op The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 wordt de grootse inzet van de opstand en de ruimere opzet van de film sterk benadrukt, hier met het marcherende leger van District 13. Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) en haar aanhang maken zich op om eens en voor altijd af te rekenen met President Snow (Donald Sutherland) en het Capitol…

Naast Jennifer Lawrence (Winter’s Bone) keren onder andere Woody Harrelson (True Detective) als Haymitch en Liam Hemsworth (Hunger Games Mockingjay – Part 1) als Gale Hawthorne terug. Wijlen Philip Seymour Hoffman (A Most Wanted Man) duikt in deze afsluiter nog even op als Plutarch Heavensbee. De meeste opvallende nieuwkomer is wellicht Gwendoline Christie (Game of Thrones), zij vervangt namelijk Lily Rabe (American Horror Story) als Commander Lyme.

De hongerspelen kunnen vanaf 18 november voor de laatste keer op het grote scherm van start gaan.

mockingjaypart2

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.