Random Article


Neal McDonough is Damien Darhk in Arrow Seizoen 4

 

0
Posted 10/07/2015 by

Hoewel eerder al uitlekte dat Damien Darhk de antagonist zou worden in het vierde seizoen van Arrow, de serie rond DC Comics’ Emeral Archer, was tot nog toe onbekend wie de mysterieuze schurk zou vertolken. Zonet werd dan weer bekend gemaakt dat Neal McDonough (Mob City, Suits) de rol op zich zal nemen.

Doorheen het derde seizoen van Arrow werd de naam “Damien Darhk” al meermaals vermeld. Zo zou de schurk een voormalig vriend en later tegenstander zijn van Ra’s Al Ghul alsook een eigen geheime organisatie H.I.V.E. leiden. De organisatie met als volledige naam “Hierarchy of International Vengeance and Extermination” werd bovendien eerder al in het tweede seizoen vermeld als opdrachtgevers van de moord op John Diggle’s broer Andy. Vermoedelijk zal via deze link de organisatie het leven van Oliver Queen/ Arrow binnendringen…

De eerste aflevering van Arrow’s vierde seizoen verschijnt later deze herfst op 7 oktober.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.