Random Article


Dominic Cooper keert terug als Howard Stark in Marvel’s Agent Carter Seizoen 2

 


0
Posted 08/07/2015 by

54b9753636d2a

Hayley Atwell, Agent Carter in de gelijknamige Marvel-serie, heeft wellicht verklapt dat Dominic Cooper terug zal keren in de huid van Howard Stark in het tweede seizoen. Ze vertelde dat zowel de vader van Tony Stark/Iron Man als diens butler Jarvis (James D’Arcy) zullen meedoen dit seizoen en dat ze zonder deze twee personages geen serie kunnen maken. Er blijkt dan geen conflict te zijn in Coopers drukke schema. Hij werd immers ook al gecast als Jesse Custer, de hoofdrol in de Vertigo-stripadaptatie Preacher op AMC. Zijn rol belooft echter dit seizoen iets kleiner te zijn.

Agent Carter seizoen twee speelt zich af in 1947 en zal zich afspelen in Los Angeles. Een datum is nog niet bekend voor het tweede seizoen, dat 10 afleveringen zal tellen. Wel is bekend dat de Amerikaanse zender ABC het tweede seizoen opnieuw uitzendt tijdens de mid-season break van Agents of S.H.I.E.L.D. begin 2016.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.