Random Article


Eerste kijk op Bruce “Ash” Campbell in Ash vs. Evil Dead-televisieserie

 


0
Posted 01/07/2015 by

Ash vs evil dead bruce campbell

Zonet werd de eerste foto van hoofdrolspeler Bruce Campbell als Ashley “Ash” Williams in de Ash vs. Evil Dead-televisieserie op Starz vrijgegeven. De afbeelding herinnert ons natuurlijk aan zijn iconische kettingzaag als hand. De televisiereeks is gebaseerd op de Evil Dead-horrorreeks waarvan het eerste deel geregisseerd werd door Sam Raimi (Spider-Man) en zal later dit jaar met een tiendelig seizoen van start gaan.

Raimi keert bovendien terug als regisseur en scenarist voor de pilootaflevering. Naast Bruce Campbell hebben ook Lucy Lawless (Xena: Warrior Princess, Agents Of S.H.I.E.L.D.als de mysterieuze Ruby, Jill Marie Jones (Sleepy Hollow) als soldate Amanda Fisher, Ray Santiago (Touch, Meet the Fockers) als sidekick Pablo Bolivar, en Dana DeLorenzo (A Very Harold & Kumar 3D Christmas) als rebellerende tiener Kelly Maxwell de cast vervoegd.

Bekijk zeker ook onze special over de eerste filmreeks en de moderne remake uit 2013. Ash vs. Evil Dead gaat later dit najaar van start op televisiezender Starz.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.