Random Article


Jessica Lucas als Tigress en James Frain vervoegen Gotham Seizoen 2

 

0
Posted 27/06/2015 by

Naast Mr. Freeze, Clayface, Mad Hatter en nog meer Joker zullen nog heel wat andere DC Comics-schurken in het tweede seizoen van Gotham verschijnen. Terwijl actrice Jessica Lucas (Gracepoint) de rol van Tabitha Galavan/de katachtige Tigress op zich neemt, speelt James Frain (The Tudors, True Blood) Tabitha’s steenrijke broer, Theo Galavan. Na het schokkende einde van Gotham’s debuutseizoen zullen zij samen mee om de macht dingen in de stad. Wellicht zullen de Galavans de centrale antagonisten worden voor James Gordon (Ben McKenzie) en mede-verantwoordelijk zijn voor het creëren van heel wat klassieke Batman-schurken…

Het tweede seizoen van Gotham gaat van start in de herfst van 2015 op Fox.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.