Random Article


Engelstalige Trailer voor Dragon Ball Z: Resurrection “F”

 


1
Posted 27/06/2015 by

Het is alweer even geleden dat Dragon Ball Z: Resurrection “F”  in de Japanse bioscoopzalen verscheen. Deze eerste, Engelstalige trailer voor de lang verwachte film komt daarom toch enigszins onverwacht. De 19animatiefilm gebaseerd op de Dragon Ball Z-wereld van Akira Toriyama, verschijnt tijdelijk van 4 tot en met 12 augustus in de Amerikaanse bioscoopzalen. Een grootschalige Europese vertoning zit er wellicht niet in, maar de DVD en Blu-ray zullen naar goede gewoonte wel na enige tijd beschikbaar zijn.

In dit nieuwe avontuur zal de klassieke villain Frieza samen met zijn leger terugkeren naar de Aarde en een laatste keer met Goku en vrienden in conflict treden. In juli kunnen we ons dan weer verwachten aan de terugkeer van de Z-Fighters op het kleine scherm met het vervolg op de reguliere animereeks, Dragon Ball Super.

Hier kan je nogmaals onze review van Dragon Ball Z: Resurrection “F” nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


One Comment


  1. avatar
     
    preske

    Master Roshi fuck yeah!

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.