Random Article


Nieuwe Titel en Informatie voor Independence Day sequel

 

1
Posted 23/06/2015 by

 
Full Article
 
 

Na heel wat problemen lijkt alles nu in de plooi te vallen voor de Independence Day sequel. Zo raakte gisteren de officiële naam bekend voor de nieuwe film: Independence Day: Resurgence.

Ook kregen we iets meer te horen over de plot van de film. Die speelt zich af in 2016, 20 jaar na de vorige film. David Levinson (Jeff Goldblum) staat aan het hoofd van een organisatie die de Aarde moet beschermen tegen potentiële gevaren. Hiervoor maakt het gebruik van de technologie achtergelaten tijdens het vorige treffen met de aliens.

Sela Ward (The Day After Tomorrow) is president van de Verenigde Staten. Jesse Usher (When the Game Stands Tall) is de zoon van Will Smith’s personage Steven Hiller. Die laatste zal echter niet meedoen in deze film. Maika Monroe (It Follows) en Vivica A Fox (Sharknado 2: The Second One) spelen respectievelijk een special agent en een ziekenhuismedewerkster. Hieronder vind je nog twee foto’s van op de set.

Independence Day: Resurgence wordt geregisseerd door Roland Emmerich (Stargate, Godzilla) en komt op 29 juni 2016 in de zalen.

Roland Emmerich op set Independence Day 2

independencet day 2

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


One Comment


  1. avatar
     
    Richard Boomvavavoom Boom

    wwwooohhhhooooo

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.