Random Article


Eerste Foto van Carrie Fisher als Leia Organa in Star Wars: The Force Awakens

 


1
Posted 15/06/2015 by

Leia Organa Star Wars The Force Awakens

Via anonieme bron lekte een vage foto van actrice Carrie Fisher als een oudere prinses Leia Organa in Star Wars: The Force Awakens op het internet. Verdere foto’s en scènes die de echtheid van deze afbeelding al dan niet zullen bevestigen, verwachten we volgende maand op San Diego Comic-Con.

In Star Wars: The Force Awakens, het begin van de nieuwe, alweer derde, trilogie in de populaire filmreeks, herneemt Fisher haar iconische rol uit de originele drie films als de eigenzinnige vrijheidsstrijdster en leidster van de rebellen. Ze fungeerde bovendien als liefdesinteresse van Han Solo (Harrison Ford) en bleek later de zus te zijn van protagonist Luke Skywalker (Mark Hamill). Ook deze twee Star Wars-veteranen keren terug voor The Force Awakens.

Star Wars: Episode VII: The Force Awakens wordt geregisseerd door J.J. Abrams en verschijnt op 18 december in de bioscoop. In de hoofdrollen zien we onder andere Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Domhnall Gleeson, Adam Driver, Lupita Nyong’o, John Boyega, Daisy Ridley en Oscar Isaac.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


One Comment


  1. avatar
     
    Mirko di Wallenberg

    Lijkt mij eerder op dress rehearsal foto’s! Vreemd!

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.