Random Article


Jurassic World Theorie – Was het personage van Chris Pratt al te zien in de eerste Jurassic Park?

 


1
Posted 13/06/2015 by

Momenteel loopt Jurassic World in de zalen, de vierde film in de Jurassic Park-filmfranchise. Vele scènes uit Jurassic World doen bewust terugdenken aan de allereerste Jurassic Park uit 1993, maar Community-schepper Dan Harmon heeft onlangs nog een interessante link tussen de twee films gevonden. Het is louter een theorie, maar Jurassic World-regisseur Colin Trevorrow ontkent ze niet. De speculatie is immers te fun!

Herinner je je nog dat jongetje uit de eerste Jurassic Park, die Velociraptors afschilderde als “niet zo eng” en zei dat ze leken op “grote kalkoenen”? Hij wordt hierna bang gemaakt door paleontoloog Alan Grant (Sam Neill), dewelke hem vertelde wat meer respect te tonen voor de dino’s. Wel, wat als dat jongetje, 22 jaar later zelf een trainer wordt van Velociraptors en een relatie met hen uitbouwt gebaseerd op wederzijds respect? Zoals Owen Grady (Chris Pratt) in Jurassic World?

pratthertford

Whitby Hertford, de acteur die dat betweterig jongetje speelde in Jurassic Park, en Chris Pratt zijn ongeveer even oud, dus waarom ook niet?

Jurassic World loopt nu in de zalen. Onze uitgebreide review lees je hier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


One Comment


  1. avatar
     
    Mirko di Wallenberg

    Whaw, knap gevonden! Jurassic World is een goeie film, niet origineel, maar heeft wel zijn spannende momenten en vooral dankzij Chris Pratt, die door deze film officieel de status van Harrison Ford heeft overgenomen als “leading man” in actiefilmen! Ik ben benieuwd wanneer hij leading man wordt in een “gewone” actiefilm zoals Patriot Games of White House Down!

Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.