Random Article


Chris “Thor” Hemsworth gecast in Vrouwelijke Ghostbusters

 

0
Posted 11/06/2015 by

Regisseur Paul Feig bevestigde dat Marvel-ster Chris Hemsworth (Thor, The Avengers) gecast werd in zijn nieuwe Ghostbusters-film. Hemsworth zal de receptionist spelen van het nieuwe team spokenjagers, dat voor het eerst volledig uit vrouwen bestaat. Aanvankelijk wou de acteur nog niet meedoen, maar om hem binnen te halen hebben ze de rol wat groter gemaakt. Hemsworth volgt hiermee Annie Potts op, dewelke receptioniste Janine Melnitz speelde in de eerste twee Ghostbusters-films van Ivan Reitman.

De nieuwe Ghostbusters wordt geregisseerd door Paul Feig (Spy). De hoofdrollen zijn weggelegd voor Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones en Kate McKinnon. Sony Pictures brengt de film in juli 2016 in de zalen.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.