Random Article


Chiwetel Ejiofor is wellicht Baron Mordo in Marvel’s Doctor Strange

 

0
Posted 11/06/2015 by

Engels acteur Chiwetel Ejiofor (12 Years A Slave) zou als de beruchte Baron Mordo weleens de nieuwste schurk in Marvel’s filmuniversum kunnen worden. Deze jarenlange rivaal van Doctor Strange die eveneens leerling was bij The Ancient One, zal de hoofdschurk worden in Marvel’s opkomende Doctor Strangefilm. Opvallend genoeg heeft Marvel Studios – net zoals bij de casting van Tilda Swinton als de Aziatische Ancient One – door een acteur met Nigeriaanse roots te kiezen ook hier de huidskleur van het oorspronkelijke personage aangepast.

Deze creatie van Stan Lee en Steve Ditko verscheen voor het eerst in Strange Tales #111 (1963). Eerder zagen we hem ook al in o.a. de zeer geslaagde Spider-Man-animatieserie uit de jaren 90. In de traditionele comics hoopte hij zelf de nieuwe Sorcerer Supreme te worden, maar misbruikte zijn magische gaven waardoor hij in ongunst viel bij zijn voormalige leermeester.

De Britse acteur Benedict Cumberbatch neemt de mantel van het titulaire hoofdpersonage en Marvel’s Sorcerer Supreme op. De film wordt vanaf november dit jaar ingeblikt en geregisseerd door Scott Derrickson (Sinister).

 De betoverende soloprent rond Marvel’s Sorcerer Supreme verschijnt op 4 november 2016 en maakt deel uit van Marvel Studios’ Phase 3.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.