Random Article


Nieuwe Beelden van SPECTRE

 


0
Posted 10/06/2015 by

Oktober nadert met rasse schreden. Tijd dus om de reclamecampagne van de nieuwe James Bond-film, SPECTRE, een tandje hoger te zetten. Sony loste daarom deze nacht een tv-spot van de 24ste Bond, met enkele nieuwe beelden…

In SPECTRE krijgen we na een afwezigheid van enkele decennia eindelijk weer de ultieme misdaadorganisatie SPECTRE te zien. Dit hoort thuis bij de back-to-basics beweging die Skyfall reeds inzette. James Bond komt via een cryptisch bericht op het spoor van deze organisatie en onthult haar vreselijke geheimen. Ondertussen moet M bergen verzetten om de politieke druk op MI-6 te verlichten.

Natuurlijk zien we Daniel Craig weer als Ian Flemings bekendste superspion James Bond, terwijl Ralph Fiennes, Naomie Harris en Ben Whishaw respectievelijk de rollen van M, Miss Moneypenny en Q op zich nemen. Nieuwe passanten zijn dan weer Monica Bellucci, Dave Bautista, Léa Seydoux en Christoph Waltz. Voorlopig ontkent hij het, maar toch blijft de kans groot dat die laatste weleens de nieuwe Blofeld kunnen zijn, hoofd van SPECTRE en Bond’s ultieme aartsvijand.

SPECTRE wordt opnieuw geregisseerd door Sam Mendes en knalt op 7 november 2015 de zalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.