Random Article


CBS onthult officiële premièredatum van Supergirl

 


0
Posted 10/06/2015 by

Het Amerikaanse televisienetwerk CBS heeft de wereldwijde première van Supergirl aangekondigd. De jongere nicht van SupermanKara Zor-El/Supergirl zal op 26 oktober onze huiskamers binnenvliegen. Nadien wordt de reeks elke maandag hervat. Officieel mag dit dan wel de première zijn, maar eigenlijk werd vorige maand de pilootaflevering van DC Entertainment‘s volgende superheldenserie al gelekt. Ook was er al heel wat van de aflevering te zien in de extended trailer.

supergirlcbs

Melissa Benoist zal in de nieuwste DC Comics-superheldenserie het titulaire personage Kara Danvers/Kara Zor-El, nicht van Superman, vertolken. Kara is in de serie 24 en verblijft al sinds haar twaalfde op Aarde, waar ze stilaan haar Kryptoniaanse krachten leerde ontwikkelen. Nu wordt het tijd om zelf een échte superheldin te worden en in de voetsporen van haar neef te treden. Ze wordt hierbij bijgestaan door o.a. ex-Daily Planet-fotograaf en Superman’s pal Jimmy Olsen (Mehcad Brooks)Calista Flockhart als haar bazin Cat Grant en Chyler Leigh als haar pleegzus Alexandra “Alex” Danvers. De reeks speelt zich af in het fictieve National City.

Kara Zor-El verscheen voor het eerst in DC’s Action Comics #252 (1959) en is, net zoals haar beroemde neef, één van de laatste overlevenden van de planeet Krypton. Wanneer ze op aarde neerstort ontwikkelt ze dezelfde krachten als Superman en bouwt ze haar eigen superheldencarrière uit. Eerder verscheen Supergirl al in de live-action in de film uit 1984, vertolkt door Helen Slater, en werd ze gespeeld door Laura Vandervoort in Smallville.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.