Random Article


Bekijk de Tweede Aflevering van Justice League: Gods and Monsters Chronicles Online

 


0
Posted 10/06/2015 by

Op 28 juli brengen DC Entertainment en Warner Bros. Animation Justice League: Gods and Monsters op de markt, de volgende telg in de DC Universe Animated Original Movies-lijn. Gods and Monsters wordt een origineel, geanimeerd Elseworlds-verhaal en heeft niets te maken met de gelijknamige DC Comics-graphic novel uit 2001. In een zoveelste parallelle versie van het DC-universum zien we hier weer alternatieve en meer gewelddadige versies van Superman, Batman en Wonder Woman optreden. Superman is de zoon van General Zod, Batman is een vampierachtige mutant en Wonder Woman is een New God.

Vooraleer de film in de rekken ligt, komt er eerst een inleidende animatieserie: Justice League – Gods and Monsters Chronicles. De serie wordt geschreven en geproduceerd door animatielegende Bruce Timm en door Machinima gratis online geplaatst op hun YouTube-kanaal. De reeks zal drie afleveringen kennen. De eerste rond Batman en Harley Quinn vind je hier. Nu is het tijd voor de tweede: “Bomb”, met Superman als zoon van General Zod en Amanda Waller als presidente van de VS. Also… Brainiac! Enjoy!

justice-league-gods-monsters-box-art

Justice League: Gods and Monsters Chronicles DVD/Blu-ray bij Archonia.com

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.