Random Article


Nieuwe Trailer Mission: Impossible – Rogue Nation

 


0
Posted 04/06/2015 by

“This may be our last mission, let’s make it count.”

Twee maanden voor de release, komt ook de mediacampagne voor Mission: Impossible – Rogue Nation in de laatste rechte lijn terecht. Paramount Pictures lanceerde vandaag een nieuwe trailer voor de vijfde M:I-film.

Tom Cruise kruipt ook deze keer in de huid van Ethan Hunt, agent in het spionage-agentschap Impossible Mission Force (IMF). Deze keer nemen hij en zijn team het op tegen The Syndicate, een verborgen organisatie op hetzelfde niveau als het IMF. Tegelijkertijd krijgt de organisatie ook op politiek niveau heel wat tegenwind. Heel wat problemen dus en William Brandt (Jeremy Renner), die de quote hierboven uitspreekt, ziet de toekomst van M:I alvast somber in.

Toch vinden we in de trailer genoeg humor terug. Koppel dat aan de spectaculaire stunts en high-stakes actie die over de hele wereld plaats vinden en je weet dat je naar een Mission: Impossible-film kijkt.

Eerder deze week verspreidde Paramount ook de karakterposters van de film. Deze kan je hieronder bekijken. Mission: Impossible – Rogue Nation skydivet zich op 5 augustus jouw bioscoop binnen.

MI5_Intl_CharacterBanner_EthanMI5_Intl_CharacterBannerOnline_BenjiMI5_Intl_CharacterBannerOnline_Brandt

MI5_Intl_CharacterBannerOnline_Sean-LaneMI5_Intl_CharacterBannerOnline_LutherMI5_Intl_CharacterBannerOnline_Ilsa

MI5_Intl_CharacterBannerOnline_Hunley

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.