Random Article


Red Band Trailer voor American Ultra

 


0
Posted 03/06/2015 by

Trouwe lezers van Brainfreeze weten dat we grote fans van zijn van Kristen Stewart (spreek voor jezelf, Donnie! – red.). Elke keer er dus een nieuwe aankondiging is voor een film met de actrice staan we dan ook te springen om dit nieuws kenbaar te maken. Dit is echter de eerste film sinds een hele tijd die geeky genoeg is om op deze site te delen. Niet dat Stewart stil gezeten heeft, maar na Twilight ging ze meer de serieuze toer op in een poging om te groeien als actrice. Een geslaagde poging overigens, want onlangs won ze voor het meesterlijke Clouds of Sils Maria immers als eerste Amerikaanse actrice de César (de Franse Oscar). Ze lijkt een carrière te willen opbouwen zoals die van Scarlett Johansson waarin ze arthouse films wil afwisselen met popcornfilms. Na films zoals Camp X-Ray, Still Alice en Clouds of Sils Maria is het dus tijd voor het iets luchtiger werk.

In American Ultra speelt ze de vriendin van Jesse Eisenberg (Batman V Superman: Dawn of Justice, The Social Network), die in de film naast een gigantische stoner ook een sleeper agent voor de overheid blijkt te zijn. Hij wordt geactiveerd door Victoria Lasseter  (Connie Britton) op het moment dat hij afgeschreven, lees vermoord, zou worden door zijn werkgevers.

affiche-american-ultra

De film werd geregisseerd door Nima Nourizadeh, bekend van Project X, en geschreven door Max Landis (Chronicle). Naast Stewart, Eisenberg en Britton spelen ook nog John Leguizamo (Land of the Dead, Spawn), Topher Grace (Spider-Man 3, Interstellar) en Bill Pullman (Independence Day, Lost Highway) mee in deze R-rated actiekomedie.

De film komt vermoedelijk bij ons in de zalen op 16 september.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a ResponseGelieve een kleine rekensom te maken. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.